Upravit stránku
Mastková kamna HARK 5/115.0

Pokud máte vysoké nároky na design a harmonickou atmosféru, jsou pro vás jasná volba teplovzdušná a akumulační mastková kamna HARK 5/115.0, která vás uspokojí útulným ohněm a přírodními materiály. Mastková kamna mají schopnost akumulace tepla, které je zajištěno přírodním kamenem – mastkem a speciálně vyvinutou šamotovou litou směsí.

 

Římsy ze žuly

 

Zvláštní akcent tvoří žulové římsy. Nabízejí dostatek prostoru pro vaši kreativitu a osobní výzdobu. Přes sklo topeniště máte vždy jasný výhled na plápolající plameny a žhavé uhlíky. Barvu rámu dveří si můžete zvolit černou, chromovou nebo zlatou, podle toho, jak se hodí k vašemu interiéru.

 

Minimalizace emisí jemného prachu

 

Vysoké standardy splňuje také kamnová vložka HARK Premio s keramickým filtrem jemných částic. Kamnovou vložku lze alternativně objednat i s teplovodním výměníkem. Kamnová vložka HARK Premio patří k absolutní špičce na evropském trhu. Díky tomu je zaručená kvalita pro další generace. S kamnovou vložkou lze vytápět jak jednu místnost, tak i celý dům. Zároveň je možné ohřívat teplovou užitkovou vodu pro domácnost. Tím šetříte drahou energii a chráníte životní prostředí.

Technické parametry

Obložení (model na obrázku):mastek + žula Nero-Assoluto
Krbová vložka:HARK PREMIO E
Barevné provedení dvířek:černá
Šíře cm:128
Hloubka cm:86
Výška cm:172
  • Díky mastku velká akumulační schopnost
  • Šedý přírodní kámen originálního vzhledu
  • Kachlová kamna je možné dodat i v jiném provedení mramoru, resp. žuly. Také lze volit jiné barevné provedení dvířek (chrom, zlato)
  • Osadit lze kamnová vložka o výkonech 7, 9, 11 kW
Nahoru

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti